Despre Noi

Despre Noi

Mâncare & Atmosferă Tradițională
Din 2009

Cârciuma La Copac, amplasată în inima Bucureștiului, emană o poveste incitantă ce îmbină tradiția românească cu rafinamentul contemporan.

Această călătorie începe cu mici transformări care evoluează într-un univers unic, unde obiectele refolosite devin adevărate opere de artă. Prin restaurarea casei din secolul XX și prin reinterpretarea elementelor tradiționale românești într-un context urban, fiind astfel, un loc cu un caracter puternic și autentic.

Sub umbra unui copac bătrân, terasa și cărciuma se contopesc într-un decor plin de farmec, unde tradiția și modernitatea dansează împreună sub cerul Bucureștiului.

Astfel, La Copac reprezintă nu doar un restaurant, ci o destinație ce străbate trecutul și prezentul României, îmbinând cu măiestrie gusturile autentice, creativitatea modernă și căldura unei atmosfere pline de poveste. Este un spațiu în care fiecare aspect, de la obiectele refolosite până la meniu, contribuie la conturarea unei experiențe autentice și memorabile în inima Bucureștiului.

Povestea Noastra

Călătorie în Timp
La Copac

2009
Awesome Image

Începutul

Pentru prima dată pășim pe poarta cârciumei ”La Copac”

2015
Awesome Image

Mărim Capacitatea

Odată cu trecerea timpului reușim să mărim capacitatea cârciumei

2020
Awesome Image

Accentuăm Detaliile

Detaliile sunt cele care fac diferența, așa că, a venit vremea ca acest loc să se remarce prin detaliile sale particulare

2024
Awesome Image

Redeschiderea după Renovare

Sub o nouă conducere , La Copac primește un upgrade al aspectului cât și asupra funcționalității

Awesome Image
Testtimoniale

Ce spun clienții
despre noi

Go To Top